Het verhaal achter de mensen die de kerk kochten.

Ons verhaal begon 7 jaar geleden in Rotterdam. Wonend op Zuid, konden we genieten van de stad én van de natuur. Heerlijk wandelen langs de Maas of chillen in het park. Een biertje doen in de stad en shoppen op koopavond. In 2016 hebben we een volkstuin gekocht in het Zuiderpark. We hebben er eigenhandig een nieuw tuinhuis gebouwd en uiteraard de tuin ook veranderd. Het bouwen was een kleine voorproef op wat ons nu te wachten staat. In 2017 is onze prachtige dochter geboren, die graag schommelt op de tuin of rondscheurt op haar step.

De bewoners van het kerkje in Zuidland.

Robbin

handy @ikea – LAROID

Wie ben ik:

Ik ben Robbin. Bouwen is mij met de paplepel ingegoten. Met met neus stond ik bovenop de klussen die mijn vader uitvoerde. Dit heeft bij mij de klusser in mij wakker gemaakt. Naast het grafisch ontwerp wat ik met Laroid doe, heb ik ook graag een zaag vast.

Feitjes:

– In mijn tienerjaren heb ik stacaravans gesloopt en verbouwd.

– Ik heb groene vingers en houd van bezig zijn in de tuin.

– Ik bezit nog steeds mijn eerste auto: VW Golf1 Cabrio 1983 die ik op mijn 18e kocht

Designer:

Als ontwerper zoek ik graag de grenzen op van wat mogelijk is en kleur ik graag buiten de lijntjes. Voor alles is wel een mogelijkheid te bedenken. Logo’s ontwerp ik vanuit een visie en een verhaal. Zo komen de mooiste pareltjes tot stand.

Anneke

Lerares – Laroid

Dit ben ik:

Ik ben Anneke, geboren in een gezin met 4 meiden en creatieve ouders. Altijd op ontdekking om erachter te komen hoe iets in elkaar steekt. Ik verslind boeken, Netflix en Tony’s Chocolonely. Inrichten en stylen zijn mijn passies, menig themafeestje en bruiloft zijn uit mijn handen ontstaan. 

Feitjes:

– Ik rijd al 4 jaar geen paard meer, dit staat op nr. 1 met dingen die ik straks ga oppakken.

– Ik werk momenteel in Rotterdam en Spijkenisse.

– Het dak van ons tuinhuis heb ik grotendeels vastgeschroefd.

Leerkracht:

Onderwijs zit in mijn hart. Kinderen laten groeien en bloeien is het mooiste wat er bestaat. Groep 3 is favoriet, maar eigenlijk vind ik elke groep erg leuk om te doen; van kleuters tot groep 8.

Vieve

Kind!

wie is zij?

Een heerlijke eigenwijze stuiterbal die precies weet wat ze wilt. Ze helpt graag met klussen en is een echt buitenkind. Ze is verzot op dieren, al vind ze ze soms nog ‘ een beetje spannend’

Feitjes:

– Ze kan enorm hard en goed steppen.
– Ze is een echte boekenworm. Binnen de kortste tijd kent ze de verhalen uit haar hoofd.

– Van muziek en liedjes zingen word ze erg blij. Ze kan enorm genieten van een mooi liedje.

Peuter:

De wereld ontdekken en op onderzoek uitgaan is haar op het lijf geschreven. Zoveel mogelijk zelf doen en tegelijk de steun van papa en mama dichtbij willen hebben. Emoties met hoge pieken en diepe dalen zorgen altijd voor een enerverende dag.

Rocky

Kater

prrr prrr prrr

Rocky is een echte rode kater. Altijd aan het luieren, kroelen en eten. Vanaf zijn geboorte altijd een huiskat geweest. Buiten op het balkon met zijn neus in de lucht is favoriet in de zomer. De verhuizing wordt voor hem een wereld van verschil.

Vriendje met:

– De anemoonvis in ons zee-aquarium. 

– Iedereen die een lekker luchtje draagt.

– De gedragen werkshirts van Robbin.

– En stiekem ook van Vieve.

Kater:

Deze kater heeft geen kaas gegeten van ’sociaal katten gedrag’. Verlaten door moeder na week 1, is hij opgevoed door mensen en een luie oude kater. Hij zit gerust in het territorium van een andere kat, zich van geen kwaad bewust en niet onder de indruk van het geblaas. Dat worden nog interessante ontmoetingen in de buurt.

Zie je door het algoritme van Facebook en Instagram de berichten van ons niet meer?

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief die we 1x per maand versturen met alle blogs samengevat. Zo weet je zeker dat je up-to-date blijft en geen onnodige tijd kwijt ben aan Social media.

 

Groetjes! Robbin, Anneke en Vieve